A szellemi tulajdon védelme
 

A Skanzen ajándéktárgyainak megújítására tervezői pályázatot hirdetnek

A A A    Nyomtatható verzió

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum és a Skanzenért Közhasznú Nonprofit Kft. a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével tervezői pályázatot hirdetnek a skanzen múzeumi boltja számára, „Te milyennek látod a Skanzent?” címmel.

Pályázni termék- és grafikai koncepciók kategóriában lehet.

Olyan, a „Skanzen élményt” megtestesítő terveket várnak, amelyek népszerűsítik a Múzeum értékeit, megállják a helyüket designtárgyként, illetve a mindennapok során használati eszközként is funkcionálnak. A tervben szerepelhetnek kis és nagy szériában gyártható termékek, termék rendszerek kollekciók, arculat és csomagolástervek. Fontos szempont, hogy a pályázatban szereplő termékek a Múzeum három legfontosabb célcsoportja, az óvodás és általános iskolás gyerekek, a gyermekek szülőkkel, nagyszülőkkel valamint a fiatal felnőttek számára eladhatók legyenek.

A pályázatot olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nyújthatja be, akinek lakóhelye, vagy székhelye Magyarországon van. A pályázat beadása regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a regisztrációs lap kitöltésével és elküldésével, 2018. szeptember 30-ig várják az ilyenaskanzen@sznm.hu e-mail címre.

A díjazott munkák alkotói oklevélben és pénzjutalomban részesülnek.

1. helyezett nettó 150.000 Ft

2. helyezett nettó 100.000 Ft

Ezen kívül egy különdíjat is kioszt a bizottság, valamint egy közönségdíjast is megszavazhatnak az érdeklődők.

A bővebb részletekért látogasson el a Magyar Formatervezési Tanács oldalára:

https://www.sztnh.gov.hu/hu/hirek/mft/te-milyennek-latod-a-skanzent

 

Forrás:

Te milyennek látod a Skanzent? – mft.org.hu – 2018. július 23.

Kép forrása: mft.org.hu