A szellemi tulajdon védelme
 

Már mobiltelefonon is lehet vonatjegyet venni

A A A    Nyomtatható verzió

A MÁV-Start új, jegyvásárlási funkcióval bővítette az eddig is igen nagy népszerűségnek örvendő, Android és iOS operációs rendszerrel működő, okostelefonra letölthető Vonatinfó alkalmazását.

Az utasok egyszerűen és gyorsan válthatják meg aMÁV-Start és a GYSEV területére érvényes belföldi, egy útra szóló menetjegyüket, a hozzá kapcsolódó felárakat, pót- és helyjegyeket, valamint a kerékpár- és élőállatjegyet a Vonatinfó mobilapplikáción keresztül.

A Vonatinfón vásárolt e-jegy számos előnnyel jár, például, hogy a letöltött jegyet a mobiltelefonon is be lehet mutatni, akár internetelérés nélkül is, offline módban. Emellett 10 százalékos kedvezmény, illetve a @ jellel jelölt vonatokra 20 százalékos kedvezmény is jár a mobiltelefonos jegyvásárlásokra.

„A már több éve működő internetes jegyvásárlási rendszer és a Vonatinfó nem átjárható, vagyis az internetes jegyértékesítési rendszerben élő regisztráció nem használható a Vonatinfó applikációban, és az interneten vásárolt jegy sem tölthető le a Vonatinfóba, illetve fordítva sem működik” - hívja fel a figyelmet a vasúttársaság.

Az e-jegyvásárlás menetéről bővebben olvashatunk a MÁV-csoport honlapján: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/jegyvasarlas-vonatinfo-mobilapplikacion

 

Forrás:

Akkorát újított a MÁV, hogy megőrülsz  – digitalhungary.hu – 2018. július 31.

Kép forrása: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/jegyvasarlas-vonatinfo-mobilapplikacion