A szellemi tulajdon védelme
 

Az Invitech meghirdette innovációs pályázatát az InnoMax Díjat

A A A    Nyomtatható verzió

Az Invitech 2018-ban már kilencedik alkalommal, megújult formában hirdeti meg InnoMax pályázatát. A pályázat lényege továbbra is a hazai civil és nonprofit szervezetek innovációs törekvéseinek a támogatása.

A felhívásra az alábbi témakörökben – fenntarthatóság, oktatás és köznevelés, egészségügy, felzárkóztatás és esélyegyenlőség – olyan projektötletek megvalósítására lehet pályázni, amelyek innovatív infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokat felhasználva valamilyen társadalmi, közösségi és/vagy ökológiai célt szolgálnak, társadalmilag és/vagy környezetileg hasznosak.

Elvárás, hogy a pályázat megvalósulása révén javuljon a célcsoport és a közösség életminősége vagy a pályázó szervezet működési hatékonysága.

A Pályázatot 2019. január 11-ig (12:00) lehet benyújtani a https://www.invitech.hu/innomax/hu/az-innomax-dijrol/innomax-non-profit-palyazat-kiiras oldalon az ott megadott feltételek szerint.

A támogatásokra rendelkezésre álló keret összesen: 2.500.000.-Ft.

Magyarországon 5 pályázat kerül kiválasztásra, melyek között a támogatási keret egyenlő arányban, nyertesenként 500.000 Ft összegben oszlik meg.

 

Forrás:

InnoMax Díj nonprofit és civil kategória pályázati felhívás és útmutató – invitech.hu

Kép forrása: https://www.invitech.hu/