A szellemi tulajdon védelme
 

Életminőség-javító technológiai ötleteket vár az NN Biztosító innovációs laborja

A A A    Nyomtatható verzió

Az NN Biztosító 2017 februárjában indította útjára startupinkubátor programját, a Sparklab by NN-t, hogy támogassa az emberi életminőség javítását szolgáló technológiai ötletek megvalósulását.

Az idén kibővített jelentkezői körrel és a mentoráláson messze túlmutató támogatással indul az NN Biztosító innovációs laborjának idei programja, melyre január 14-étől megújult stratégiával igyekeznek támogatni az innovatív ötletek megvalósítását, hogy minél több forradalmi újítással segíthessék ügyfeleiket.

Programjuk a lean startup, az agilis, valamint az investment readiness level módszertan felhasználásával kíséri végig az ötleteket. Az NN csapata aktív partnerként vesz részt a koncepció és üzleti modell kialakításában és validálásában, valamint a piaci tesztelésben. Sort kerítenek az előzetes piackutatásra és igényfelmérésre, az ügyfélközpontú termék- és szolgáltatástervezésre és a teljes körű erőforrás-tervezésre is.

Az idei évben a statupok és vállalati partnerek mellett a magánszemélyek kezdeményezéseit is várják a korai fázisú ötletektől kezdve akár az érett fázisban lévő megoldásokig.

Jelentkezni 2019. február 18-ig van lehetőség.

Bővebb információ az alábbi linken érhető el:  https://www.nn.hu/sparklab

 

Forrás:

Tech innováció: mától jelentkezhetnek az ötletgazdák a Sparklab innovációs laborjába – civilhetes.hu – 2018. január 16.

Kép forrása: https://www.nn.hu/karrier/sparklab