A szellemi tulajdon védelme
 

think.BDPST 2019 – Várkert Bazár

A A A    Nyomtatható verzió

Az Antall József tudásközpont szervezésében április 4-5-én negyedik alkalommal rendezik meg a kelet-közép-európai régió legfontosabb innovációs fórumát a think.BDPST konferenciát a Várkert Bazárban.

Az idei esemény fókuszában a digitalizáció, a különféle intelligens megoldások, például az intelligens otthonok, valamint az ezekkel összefüggő kihívások állnak, emellett a résztvevők arra is keresik a választ, hogy a felmerülő ötleteket miként lehet jól működő gazdasági vállalkozásokon keresztül megvalósítani.

A már visszaigazolt előadók között olyan prominens személyekkel találkozhatnak a résztvevők, mint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, Jamie Shea, a NATO új típusú biztonsági kihívásokért felelős főtitkár-helyettese és Matthew Evans, a TechUK ügyvezető igazgatója.

Az esemény díszvendége az Egyesült Királyság lesz.

A konferencia két kísérőrendezvényt is befogad. Az egyik a Young Leaders’ Forum, ami a világ számos országából érkező, forradalmi innovációs változásokon gondolkodó, 24-38 éves fiatal szakemberek találkozója, a másik pedig a Start-up Expo, ami egy olyan kiállítás, ahol a közép-európai innovációs közösség főszereplői, startupjai és ötletgazdái oszthatják meg egymással tapasztalataikat és mutathatják meg magukat a nemzetközi közönség és a jelen lévő befektetők előtt.

 

Forrás:

Negyedik alkalommal rendezik meg a think.BDPST konferenciát – hirado.hu – 2019. február 04.

Kép forrása: https://play.google.com/