A szellemi tulajdon védelme
 

Fogyaszt és méregtelenít a magyar fejlesztésű infratrainer fekvőkerékpár

A A A    Nyomtatható verzió

A pécsi Infratrainer Kft. a legmodernebb technológiák alkalmazásával kifejlesztette a 21. század egyik legmodernebb és leghatékonyabb wellness-fitnesz gépét az infratrainer fekvőkerékpárt.

A kerékpár különlegessége, hogy infrasugarak segítségével növeli az edzés hatékonyságát, a szervezet méregtelenítését és anyagcseréjét. A kerékpározás során a nagy teljesítményű infrafény beindítja a szervezet méregtelenítését és zsíranyagcseréjét, melynek pozitív hatását a beépített pulzáló mágnesterápiás készülék is fokozza. A feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

A fejlesztők tájékoztatása szerint az edzőgép azok számára nyújthat óriási segítséget, akik súlyfelesleggel küzdenek, viszont nincs állóképességük, ezért a hagyományos edzésformák túl megerőltetők számukra. Az infratrainerrel végzett edzés teljesen személyre szabható. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet.

A vendég az edzés ideje alatt, félig fekvő testhelyzetben, kényelmesen végezheti a kerékpározást, miközben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a wellness-fitnesz piacon hiánypótló gépet és a hozzá tartozó szolgáltatást Baranya Megyei Innovációs Díjjal ismerte el.

 

Forrás:
Baranya Megyei Innovációs Díj Infratrainer Kft. – Dél-Dunántúli Gazdaság – 2019.04.30. (19. oldal)

www.infratrainer.hu

Kép forrása: https://pbkik.hu/