A szellemi tulajdon védelme
 

Egyszerű marketingtevékenységgel

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar autókereskedelem megreformálását tűzte ki célul egy új magyar startup, a WOOWW Cars. Autók tartós bérlésének lehetőségére létrehozott közösségi platformja mindenki számára nyitott, így tulajdonképpen bárki indíthat autókereskedő webirodát a saját otthonából pénzbefektetés nélkül, egyszerű marketingtevékenységgel.

Az ötperces regisztrációt követően a cég átadja folyamatosan bővülő adatbázisát, illetve az autóértékesítéshez szükséges munkafolyamatot is.

A weboldalon keresztül bárki kedvére válogathat a többszázezer európai ajánlat közül, a vevők fotókat és minden más fontos információt látnak az autókról, a WOWW Cars mindenkit ki tud szolgálni. Az autókat a vállalat hitelbírálat után megvásárolja a vevőknek, a járművet beszállítják az országba, majd egy több fázisos kontroll történik, mellyel ellenőrzik az eladó által megadott paramétereket. Mindent automatizáltak, ha valaki kiválaszt egy autót, 15 percen belül megtudja, hogy a járulékos költségekkel összesen mennyibe kerül majd az.

A kereskedés attól közösségi, mert a felhasználók akár úgy is kereshetnek pénzt, ha a Facebook-oldalukon megosztanak egy autós tesztvideót, egy blogot, vagy egy általuk választott bármilyen autós hirdetést. Ha ezek valamelyikének hatására vásárolnak a startupon keresztül, jutalék jár cserébe.

A magyar startup hamarosan elindítja magánszemélyes üzletágát is, ahol magáneladók és kereskedők díjmentesen tudják majd feltenni az innovatív felületre a járműveiket, melyek finanszírozási részét a startup menedzseli.

 

Forrás:

Elindult a világ első közösségi autókereskedése – profitline.hu – 2019. május 21.

Kép forrása:  https://woowwcars.hu/