A szellemi tulajdon védelme
 

Nyílt napot szerveznek a kis- és középvállalkozásoknak

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Innovációs Szövetség a Bay Zoltán Kutatóintézettel közösen tájékoztató napot hirdetnek kis- és középvállalkozások számára a jelenleg igénybe vehető innovációs támogatások köréről.

A legfeljebb 50000 euró összegű támogatásra kkv-k pályázhatnak, és a támogatást – a kutatóintézetekkel együttműködve – a tiszta gyártási technológiák fejlesztésére fordíthatják.

A részletes pályázati felhívás itt érhető el: https://www.ket4sme.eu/micro-grants

A résztvevő technológiai központ az érdeklődő pályázónak már a technológiai igény kiválasztásától segítséget nyújt a néhány oldalas kérdőív kitöltéséből álló egyszerűsített pályázati folyamat során.

A nyílt napot 2019. június 6-án 9:45-12:45-ig hirdetik meg a Bay Zoltán Nonprofit Kft. székhelyén (1116 Budapest, Kondorfa u. 1.) A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi címen lehet: annamaria.csanyi@bayzoltan.hu

A nyílt nap programját az alábbi linken lehet megtekinteni: http://www.bayzoltan.hu/hu/2019/06/06/kkv-innovacios-tamogatasok-tajekoztato-nap/

A szervezők tájékoztatás szerint Miskolcon és Szegeden lehetőség lesz videó konferencia kapcsolaton keresztül részt venni.

 

Forrás:

KKV innovációs támogatások tájékoztató nap – bayzoltan.hu – 2019. május

Kép forrása:  bayzoltan.hu