A szellemi tulajdon védelme
 

Design Hét 2019

A A A    Nyomtatható verzió

Az idei évben már tizenhatodik alkalommal rendezi meg a Design Terminál az évről-évre nagy érdeklődésre számot tartó Design Hét Budapest fesztivált, amelynek fókuszában a gazdaságélénkítés, a flow és a Balti országok állnak majd.

A rendezvényen több gazdaságélénkítést célzó programmal is várják majd az érdeklődőket a szervezők. Kifejezetten a kreatívipari kis- és középvállalkozások igényei szerint összeállított előadás-sorozat keretében szakértők adnak majd választ a leggyakrabban felmerülő stratégiai, finanszírozási, kereskedelmi, szerzői jogi, illetve kommunikációt érintő kérdésekre.

A FLOW témájához kapcsolódó Design Hét Budapest-programok célja kettős: egyrészt szeretnék megkönnyíteni a gazdasági döntéshozók és designerek közötti kapcsolatteremtést, valamint elősegíteni a designerek szerves integrálódását a vállalkozói közegbe, másrészt szeretnék a nagyközönség számára minél több programon keresztül megtapasztalhatóvá tenni, hogy a design alkalmazása nem csak vállalati szinten jelentős tényező, hanem az életünket gazdagító, szebbé és tartalmasabbá tevő élmény.

A 2011-ben indított kezdeményezés folytatásaként 2019 díszvendégei a balti országok: az Észt Köztársaság, a Lett Köztársaság és a Litván Köztársaság. A friss észt, lett és litván designeredményeket kiállításon és workshopokon mutatják majd be a szervezők.

A rendezvénysorozat időpontja: 2019. október 4-13.

A fesztivál programjairól augusztustól kezdődően a https://designhet.hu/2019/ honlap tájékoztat.

 

Forrás:

Design Hét: Fókuszban a gazdaságélénkítés, a flow és a Balti országok  – epulettar.hu – 2019. július 23

Kép forrása:  https://designhet.hu/2019/