A szellemi tulajdon védelme
 

AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás és Innovációs Termékdíj pályázat

A A A    Nyomtatható verzió

Az előző év hagyományát követve a Hungexpo Zrt. az idén is meghirdette az AUTOMOTIVE HUNGARY Innovációs Termékdíj pályázatát.

A versenyen kizárólag a szakkiállításon kiállító cégek indulhatnak bármely olyan korszerű hazai forgalmazású termék, technológia vagy műszaki szolgáltatással, amely beleilleszkedik a kiállítás tematikájába.

A pályázatok elbírálását elismert szakemberek végzik, akik hozzáértő szaktudásukkal és objektivitásukkal biztosítják, hogy valóban a legjobbnak ítélt és legkiemelkedőbbnek tartott innovációk kerüljenek díjazásra. 

Szeptember 5-ig még be lehet nyújtani a pályázatokat, az eredményhirdetésre az Automotive Hungary szakkiállítás ünnepélyes megnyitóján, 2019. október 16-án kerül sor.

Idén ősszel (2019. október 16–18.) már hetedik alkalommal – nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén az AUTOMOTIVE HUNGARY, amelyen a hazai autógyárak mellett a beszállítók, alkatrészgyártók és a járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplői is bemutatkoznak. A rendezvény lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre a meglévő és új ügyfelekkel, munkaerőtoborzásra, a konkurencia feltérképezésére, új értékesítési csatornák és piaci lehetőségek felismerésére, az aktuális és jövőbe mutató trendek megismerésére. 

A kiállítás további részletei az alábbi oldalon olvasható: http://automotivexpo.hu/

 

Forrás:

Hungexpo Kiállítás – hungexpo.hu – 2019. szeptember 03.

Kép forrása: http://automotivexpo.hu/