A szellemi tulajdon védelme
 

Együttműködési megállapodás írt alá a Valor Hungariae Zrt. és az SZTNH

A A A    Nyomtatható verzió

Együttműködési megállapodást írt alá Lepsényi István, a Valor Hungariae Zrt. vezérigazgatója és Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) elnöke a magyar szellemi alkotások piaci sikere és a hazai innovációk eredményessége érdekében.

Az együttműködési megállapodás általános célja a meghirdetett kormányzati gazdaságstratégiai célok megvalósítása, a magyar innovációk támogatása, a szereplők közötti hatékonyabb együttműködés elősegítése.

„A VALOR a hazai innovációs piacon egyedülállóan rugalmas, gyors szolgáltatásaival végig vezeti a feltalálókat azon az úton, amely a találmány megszületésétől a gazdasági eredményhez vezet, beleértve mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon történő hasznosítást.”

„…..az SZTNH iparjogvédelmi kutatási, valamint információs szolgáltatást nyújt a Valor részére. Ezen túlmenően az SZTNH az ügyfélszolgálati tájékoztatási tevékenységén túlmutató állami innovációtámogató és mentoráló tevékenység ellátása körében felhívja a hozzá forduló ügyfelek figyelmét a VALOR HUNGARIAE Zrt.-re, elsősorban annak érdekében, hogy azok szakmai támogatást kaphassanak az innováció folyamata során.”- olvasható a világgazdaság oldalán.

 

Forrás:

Megállapodtak a hazai találmányok sikeréért – vg.hu – 2019. 10. 09.

Kép források:  https://www.sztnh.gov.hu/hu

http://www.valhu.hu/