A szellemi tulajdon védelme
 

Tizedszerre is InnoMax Díj

A A A    Nyomtatható verzió

Az Invitech tizedik alkalommal hirdeti meg InnoMax pályázatát. Pályázatuk célja a hazai civil és nonprofit szervezetek innovációs törekvéseinek támogatása.

Az idei felhívásra az alábbi témakörökben várják a pályázatokat: fenntarthatóság, oktatás és egészségügy, fenntarthatóság és esélyegyenlőség. A felhívásra a megadott 4 témakörben olyan projektötletek megvalósítására lehet pályázni, amelyek innovatív infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokat felhasználva valamilyen társadalmi, közösségi és/vagy ökológiai célt szolgálnak, társadalmilag és/vagy környezetileg hasznosak. Elvárás, hogy a pályázat megvalósulása révén az infokommunikációs (vagy technológiai) eszközök alkalmazásával javuljon a célcsoport és a közösség életminősége vagy a pályázó szervezet működési hatékonysága (céljának elérése érdekében) vagy az ökológiai környezet minősége valamilyen eredeti, innovatív ötlet, terv végrehajtása által.

Az idei évben egy további díjra a társaság dolgozói is javasolhatnak a környezetükben működő, szakmailag példamutatóan értékes tevékenységet folytató civil közösségeket. Ennek célja, hogy minél több ember ismerje fel ezen szervezetek fontosságát, és figyeljenek az ott folyó munkák eredményeire.

A Pályázatokat 2020. január 15-ig lehet benyújtani a https://www.invitech.hu/innomax/hu/fooldal oldalon az ott megadott feltételek szerint.

 

Forrás:

Ismét pályázható az Invitech InnoMax Díj – itcafe.hu – 2019. november 29.

Kép forrása: http://insiderblog.hu/wp-content/uploads/2019/11/invitech_innomax.jpg