A szellemi tulajdon védelme
 

Nagy sikerrel mutatkozott be a magyar ChatBoss Team Párizsban

A A A    Nyomtatható verzió

A Choose Paris Region (párizsi befektetési ügynökség) által szervezett nemzetközi üzleti kapcsolatépítő eseményen a világ legígéretesebb mesterséges intelligenciával foglalkozó startupjai kaptak lehetőséget arra, hogy röviden bemutassák fejlesztéseiket és üzleti megoldásaikat, majd a személyes találkozókon már a konkrétabb együttműködési lehetőségekről tárgyalhassanak a multivállalatok képviselőivel. A résztvevők olyan nagy óriáscégek előtt mutatkozhattak be, mint az Accenture, a Cisco, az Oracle, a PSA konszern vagy a Total.

Az impozáns referenciáikkal rendelkező magyar informatikai vállalkozásnak, a ChatBoss Teamnek a korábbi sikeres és sokak által elismert munkájának köszönhetően sikerült bejutnia a grandiózus nemzetközi deep tech közösségbe.

A 2018 végén alakult ChatBoss Team a mesterséges intelligencia HR területen való kiaknázásában rejlő lehetőségeket felismerve tapasztalt fejlesztőkből és szakemberekből álló csapatukkal azon dolgoznak, hogy segítsék a munkáltatókat a munkaerőpiac legégetőbb kihívásaiban: a gyors és hatékony toborzásban, valamint a munkatársak megtartásában. Chatbot termékeikkel a toborzást, illetve az operatív HR folyamatokat támogatják. Alig egy év alatt számos sikeres projektet tudhatnak magunk mögött olyan neves hazai ügyfelekkel, mint az Audi Hungária Zrt., az E-ON, de dolgoztak már a New-York állam választási bizottságának és a HBO-nak is.

 

Források:

Nagy sikert aratott egy magyar startup – origo.hu – 2020. március 12.
Ismerjék meg a Chatboss Team-et! – recruitech.hu – 2019. október 21.

Kép forrása:  https://www.facebook.com/pg/ChatBoss-Team-790822214647042/posts/