A szellemi tulajdon védelme
 

Május 27-ig lehet jelentkezni az Érték és Minőség Nagydíj címre

A A A    Nyomtatható verzió

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Nagydíj elnevezése közvetlenül utal annak tartalmára, jelzi a védjegyoltalom jogosultjainak és partnereinek filozófiáját és elkötelezettségét, továbbá a valódi értékekre irányítja a figyelmet, elutasítva a hamisat, a silány minőséget. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2020-ban harmadik alkalommal írta ki a Diamond Szervezőiroda Bt., a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., az erdélyi székhelyű Multinvest SRL., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., és a Szám-Pont Kft. A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke.

Az idén 40 főcsoportban több mint 100 témakörben hirdették meg a tendert a Kárpát-régió egész területén, melyre egyaránt jelentkezhet minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatra május 27-ig fogadják a jelentkezéseket, a kitüntetéseket szeptember 9-én adják át a Parlamentben.

A pályázat felhívás aktuális információi a www.emin.hu honlapon érhetők el.

 

Forrás:
Meghirdették az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázatot – hirado.hu – 2020. március 11.

Kép forrása:  https://www.facebook.com/ertekesminosegnagydij/