A szellemi tulajdon védelme
 

Teljes terjedelmében elérhető online

A A A    Nyomtatható verzió

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala kéthavonta publikált folyóiratának, az Iparjogvédelmi és  Szerzői  Jogi Szemlének valamennyi cikkét – március 25-től - online is elérhetővé tette  a nyomtatott megjelenés mellett. 

A 125. évfolyamnál  tartó kiadvány  az iparjogvédelem és a szerzői jogi védelem kérdéseinek elemző értelmezését tartalmazó tanulmányokat teszi közzé, jogeseteket tárgyal, tartalmazza továbbá a szellemitulajdon-védelem aktuális eseményeire vonatkozó híreket, valamint helyt ad könyv- és folyóiratismertetéseknek is.

Az Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Szemle elektronikus változata az alábbi linken érhető el: https://www.sztnh.gov.hu/hu/szakmai-oldalak/iparjogvedelmi-es-szerzoi-jo...

A hivatal által megjelentetett közlemény szerint a Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Szemle szerkesztősége örömmel fogad minden, a szellemi tulajdon védelmével foglalkozó írást, továbbá lehetőséget biztosít az ügyvédeknek arra, hogy publikációikkal eleget tegyenek a kötelező továbbképzési kötelezettségüknek. Ezekről részletesen a hivatal honlapján megjelent hírben lehet olvasni.

 

Forrás:

Online elérhető az Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Szemle teljes tartalma – sztnh.gov.hu – 2020. március 25.

Kép forrása: https://www.sztnh.gov.hu/hu