A szellemi tulajdon védelme
 

Koronavírus kisokos címmel új honlap indult

A A A    Nyomtatható verzió

A koronavírus megbetegedéssel kapcsolatban felmerült kérdésekre igyekszik kielégítő választ nyújtani a Koronavírus kisokos néven létrehozott honlap, melynek tartalmát három kutató biológus készíti és frissíti, egy aneszteziológus és egy pulmonológus szakorvos pedig folyamatosan ellenőrzi.

Az új honlapon rengeteg közérthető információ olvasható a vírus terjedéséről, a megbetegedés tüneteiről és kezeléséről, valamint a védekezés szabályairól.

A honlap rendelkezik egy egyéni kereső funkcióval is, mely lehetőséget ad arra, hogy a specifikus tudásra vágyók is megtalálják kérdésükre a választ.

Az Impresszumban található tájékoztató szerint ha a tartalmat végig olvasva bárkinek megválaszolatlan vagy további kérdése maradna, az felveheti a kapcsolatot a szerkesztőkkel a koronavirus.kisokos@gmail.com címen. Mivel azonban a Kisokos készítői a szerkesztést önkéntes alapon, limitált szabadidejükben végzik, külön kérésük, hogy csak olyan kérdésekkel keressék meg őket, amelyek valóban nem találhatók meg a honlapon.

A Koronavírus kisokos honlap az alábbi linken érhető el:  https://koronavirus-kisokos.eu/

A honlap a „Hiteles Egészségügyi weboldal 2020” igazolással rendelkezik.

 

Forrás:

Koronavírus kisokos -   https://koronavirus-kisokos.eu/

Kép forrása:  https://e-kommando.hu/