A szellemi tulajdon védelme
 

A gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötletekkel

A A A    Nyomtatható verzió

A 12 tagot számláló HU.B (Hungarian Bridges) nevű platformszervezet Reload Hungary néven indít globális startup inkubációs programot, melyre várja a megváltozott körülményekre reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötleteket. A programra bárki jelentkezhet a világ minden tájáról, már akár középiskolás kortól.

„A 6 hetes, virtuális program célja, hogy felkarolja és pályára állítsa a megváltozott körülményekre gyorsan reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötleteket, a világ bármely tájáról. Az inkubátor egyszerre segíti kibontakoztatni az új generációban (középiskolás kortól) rejlő potenciált, és támogatja a kkv-kat, illetve a kényszerűségből újrakezdőket innovatív ötleteik megvalósításában.”- olvasható a portfolio.hu oldalán.

A programra június 18-ig várják a csapatok jelentkezését a szervezők. A 12 tagú platform az innovatív vállalkozások életúját az ötlettől a nemzetközi validációig támogatja, emellett 20 millió forintos befektetést is nyújt.

A HU.B (Hungarian Bridges) tagjai: a Startup Campus, a HEPA (Magyar Exportfejlesztési Ügynökség), a Tungsram, az NKFIH (Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatal), az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, az MVM Smart Future Lab, a Valor Hungariae, a Hello Tomorrow Hungary, az SZTNH (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala), az Eximbank, a Millenáris és a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Válságinkubátort indítanak Magyarországon a startupoknak – portfolio.hu – 2020. május 14.

Kép forrása: http://hirek.prim.hu/