A szellemi tulajdon védelme
 

Új hibrid autós navigációt fejlesztett a magyarországi központú NNG

A A A    Nyomtatható verzió

Az autóipari szoftverfejlesztésekben vezető szerepet betöltő NNG cég kutató-fejlesztő szakemberek segítségével új hibrid navigációt fejlesztett. Az új rendszer az iGO navigációs motor komponenseire épült, de a szakemberek egy alapjaiban teljesen új rendszert alkottak a fejlesztés során.

A felhőbe kihelyezésre került adatoknak köszönhetően a térképek frissítését online lehet elvégezni. Ennek köszönhetően az úttervezéshez szükséges térképek nagy pontosságúak és közel valós időben állnak rendelkezésre az autósok számára bárhol is legyenek a világban.

Az NNG innovatív navigációja az útvonaltervezés, a keresési algoritmusok, az önvezető autózásra való felkészülés, a kimagasló felhasználói élmény, a gyors továbbfejleszthetőség és a felhő alapú infrastruktúrában hoz újszerű megoldásokat.

„Az új termék az NDS nemzetközi szabványnak is teljes körűen megfelel, ami azért fontos, mert a navigációs termékek piacán a következő években leginkább ennek a szabványnak megfelelő termékeket lehet majd eladni. A szabványosított hibrid navigációs rendszerek elterjedése a jövőben további fejlesztéseket, valamint folyamatos terméktámogatást fog igényelni az NNG részéről, ami hosszú távon biztosítja a projekt eredményeinek fenntartását és sikerét az autóipari piacon.” – olvasható a jarmuipar.hu oldalán.

 

Forrás:

Hibrid navigációt fejlesztettek – jarmuipar.hu – 2020. június 04.

Kép forrása:  http://www.technokrata.hu/