A szellemi tulajdon védelme
 

Inkubációs programot hirdetett a dubaji FasterCapital

A A A    Nyomtatható verzió

Csaknem 600 millió forint összegű befektetéshez juthatnak azok a kiválasztott, női alapítókkal bíró startup vállalkozások, akiknek a meghirdetett inkubációs program keretében együttműködést ajánlanak technológiai ötletük megvalósítására. Az együttműködés során a projektbe a dubaji FasterCapital társalapítóként száll be a tőkeigény 50 százalékáig, ám indokolt esetben ennél magasabb arányt is vállal. A fennmaradó tőkehányadot pedig további külső befektető segítségével biztosítják. A befektetés keretében a FasterCapital a startup számára biztosítja a technológiai termék vagy szolgáltatás létrehozásához szükséges teljeskörű informatikai fejlesztési folyamat megvalósítását, saját, több mint 200 fős, házon belüli fejlesztői csapatának segítségével.

Ezen túlmenően részvételi lehetőséget is biztosítanak az inkubáltaknak egy üzletfejlesztési mentorprogramban, melynek keretében könyvelési, humánerőforrás, marketing, jogi, üzletfejlesztési és pr tanácsadói szolgáltatásban részesülnek.

A dubaji FasterCapital virtuális inkubációs modellje egyedülálló a világon, mivel a résztvevőknek fizikailag nem kell jelen lenniük, a teljes inkubációs programot online valósítják meg.

Bővebb információ és a jelentkezés az alábbi e-mail címen lehetséges:  startup@influencemedia.hu

A jelentkezés határideje: 2020. július 16.

„A FasterCapital 2014 óta folytat aktív startup inkubációs tevékenységet. Az elmúlt közel 5 év során összesen 26 startup cég vehetett részt az inkubációs programban, ebből 24 vállalkozás már piacra is lépett, míg 281 csapat kapott akcelerációs szolgáltatást. A tavalyi évben nagy sikert aratott a női alapítókkal rendelkező startupok számára kidolgozott inkubációs program, melyre 50 országból több mint 200 jelentkezés érkezett” – olvasható a startuponline oldalán.

 

Forrás:

A dubaji inkubátor magyar női startupperek jelentkezését is várja – startuponline.hu – 2020. június 18.

Kép forrása:  https://www.linkedin.com/company/fastercapital