A szellemi tulajdon védelme
 

Könnyű álmot ígérnek a Cseppke hálózsákok

A A A    Nyomtatható verzió

Két kisgyermekes anyuka, Giret Fruzsi reklámszövegíró és grafikus barátnője, Laár Györgyi bájos Cseppke termékei hamar a mamák és babák kedvenceivé váltak.

A különlegesen megtervezett, kedves kis állatmintákkal díszített, takarót helyettesítő hálózsákok méltán lettek a család kedvencei. Az alváshoz nélkülözhetetlen ruhadarab egyik legnagyobb előnye, hogy viselője a lábát szabadon kidughatja, ezáltal szabadabb mozgásteret kap az alvás során. Ha fordulni kell, a Cseppke együtt fordul a babával, vagyis nem tekeredik meg rajtuk, mint ahogy az általában a babahálózsákoknál szokás.

Az ötletgazdák a nagy sikerre való tekintettel, bővítették termékcsaládjukat, így létezik már pihe-puha Cseppke párna, sapka, kendő és mesekönyv is.

A kisbabás szülők gyakran beszámolnak arról, hogy az altatás sokszor okoz gondot, mert hiányoznak mellé a kinek-kinek nyugtatólag ható altatózajok (pld. motorzaj, eső, porszívózaj stb.) Ezért aztán a két anyuka nekilátott és megalkotta kifejezetten kisbabás szülők számára a Cseppke Tente applikációt, melyben többféle  altatózaj közül lehet választani, hogy elősegítsék az elalvást. A hölgyek persze a nagyobb gyermekekről sem feledkeztek meg, számukra ugyanis hangos mesék választhatók az appból.  A  baba- és tipegőhálózsákokon szereplő figurák mesés kalandjai hallhatók.

Az applikáció különlegessége  az „Életre kel Cseppke” gomb funkció, melyet ha kiválaszt a szülő és  a készülék kameráját ráirányítja a hálózsákon található mintára, a figura megmozdul és dalra fakad.

A Cseppke termékek a gyermekek számára megadják az alváshoz szükséges biztonságot és mind a szülők, mind gyermekeik számára meséssé varázsolják az altatást.

Forrás:

Anyakanyar – anyakanyar.hu.

https://cseppke.hu/

Kép forrása:  https://www.facebook.com/cseppke.hu/