A szellemi tulajdon védelme
 

A Gábor Dénes-díjra október 10-ig várják a felterjesztéseket

A A A    Nyomtatható verzió

A NOVOFER Alapítvány idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását.

Gábor Dénes-díjra valamely gazdasági társaságban vagy felsőoktatási, kutatási intézményben dolgozó, a jelölés időpontjában is aktívan tevékenykedő, magyar állampolgár jelölhető. Az ideális jelölt teljesen új tudást létrehozó szakember, aki ismereteit a gyakorlatban alkalmazza, kimagasló tudását színvonalas oktatói/nevelői tevékenysége során környezetének átadja, szakterületén jelentős társadalmi aktivitást is kifejt, látóköre messze meghaladja a szűken vett szakterületet.

A Gábor Dénes-díj nem egy életpálya elismerését, hanem az elmúlt 5 évben folyamatosan nyújtott és kiemelkedően eredményes teljesítmény elismerését célozza. Alapvető célja a névadó életpályájával szimbolizált innovatív magatartás elismerése.

A Díj egy 125 mm átmérőjű bronz (nemzetközi díj esetében ezüst) plakett, amely a kitüntetett nevét, a kitüntetés évszámát, a tudós hologram képét tartalmazza. A díjat díszoklevél és pénzdíj egészíti ki.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ címről letölthetők.

A felterjesztés határideje 2020. október 10.

 

Forrás:

GÁBOR DÉNES-DÍJ 2020 – gabordenes.hu

Kép forrása: gabordenes.hu