A szellemi tulajdon védelme
 

Programötletekkel lehet jelentkezni az őszi Design Week 2020 fesztiválra

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Formatervezési Tanács szervezésében, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala védnökségével és támogatásával, az idén már 17. alkalommal rendezik meg az évről-évre nagy érdeklődésre számot tartó, a hazai kreatívipar legfontosabb seregszemléjét a Budapest Design Week fesztivált. A rendezvény célja, hogy közreműködjön a dizájn gazdasági és társadalmi szerepének tudatosításában.

A programsorozat minden év őszén kerül megrendezésre, az idei évben október 1-11. között kerül rá sor. A rendezvény idei központi témája a körforgásos gazdaság (circular economy) fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Az idei Budapest Design Week fesztivál számos olyan jelenséget, inspiratív esettanulmányt és megoldási lehetőséget fog bemutatni a körforgásos gazdaság területéről, amely működőképes és hathatós válaszokat tud adni a fenntarthatóság aktuális kérdéseire, és melyek közvetve vagy közvetlenül a koronavírus-járvány hosszú távú, a körforgásos gazdasággal szorosan összefüggő társadalmi, gazdasági és ökológiai hatásaira is reflektálnak.

A koronavírus-járványhelyzetre tekintettel, a fesztivál a korábbiaktól eltérően elsősorban nem offline, hanem hibrid fesztiválként kerül megrendezésre, melynek keretében a programok jelentős része kizárólag az online térben valósul meg,

A jelentkezéseket „Design Week Budapest jelentkezés” tárgyú emailben 2020. augusztus 17-ig várják a designhet@designhet.hu  címre, a tervezett program vázlatos leírásával.

További részletek az alábbi, letölthető dokumentumban olvashatók.

 

Forrás:
Mutasd meg magad és vállalkozásod az idei budapest design week-en saját programmal! – sztnh.gov.hu – 2020. július 24.

Kép forrása: sztnh.gov.hu