A szellemi tulajdon védelme
 

Ismét sikeres volt a Design Terminál tavaszi inkubációs programja

A A A    Nyomtatható verzió

Befejeződött a Design Terminál tavaszi inkubációs programja, melynek zárásaképpen a tizenegy résztvevő csapat tagjai Final Shown mutatták be, milyen eredményeket értek el az inkubációs program segítségével.

A záróeseményen az alábbi innovatív ötlettekkel mutatkoztak be a mentoráltak:  az adományozás klasszikus formáit megújító Donatero, a digitális molycsapdát fejlesztő SMAPP, az élelmiszeripari munkaerő toborzásban újítást hozó Upsoo, az értékesítést és marketinget egyedi megoldásokkal forradalmasító Proworx Digital. Szintén pitchelt a Fleet simplify, akik autótulajdonosoknak kínálnak flottamenedzsment szolgáltatást, a legfinomabb édességeket közös platformra gyűjtő a Sweet City, és a víztisztításban innovatív technológiát alkalmazó Saffy Water.

A Kider App a szülőknek nyújt segítséget abban, hogy a legmegfelelőbb elfoglaltságot találják meg gyermekeiknek, a BIRD-TECH a középfeszültségű hálózatok áramütéseitől kímélné meg a madarakat, a  cégeket és a reklámipar szabadúszóit köti össze platformján, az ExaMe pedig okostelefonra optimalizálja az érettségi tételek anyagát.

A képzés során termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben továbbá szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kaptak iránymutatást és tanácsokat a vállalkozások.

A Design Terminál kezdeményezésének sikerét bizonyítja, hogy Magyarország és a régió első Virtuális Mentorprogramjára három kontinensről és kilenc országból jelentkeztek startupok.

A Design Terminál őszi mentorprogramjára is lehet már jelentkezni!

 

Forrás:

Találmányok a hatékonyabb életvitelért – gyartastrend – 2020. július 30.

Kép forrása:  https://www.facebook.com/designterminal/