A szellemi tulajdon védelme
 

Őszi mentor és inkubációs programokat hirdetnek startupoknak

A A A    Nyomtatható verzió

V4 STARTUP FORCE

A régiós startuptámogató program, a V4 Startup Force minden eddiginél gazdagabb programmal segíti a résztvevőket. Több mentorral, motivációs előadóval találkozhanak, illetve több startuppal, helyi akcelerátorral, potenciális ügyféllel kerülhetnek kapcsolatba a régióból a résztvevők.

Jelentkezni augusztus 20-ig lehet.

További információra szert tenni, illetve jelentkezni az alábbi oldalon lehet: http://v4startupforce.designterminal.org/

 

NAK TECH LAB INKUBÁCIÓS PROGRAM

A Design Terminal által életre hívott, a magyar mezőgazdaság megújítását célzó programhoz nyolc vállalat csatlakozott és fogalmazta meg azokat a kihívásokat, amelyekre innovatív megoldásokat várnak.

A program célja:  hogy a leginnovatívabb megoldások megtalálják helyüket a hazai agrárszektorban és élelmiszeriparban, ezáltal versenyképesebbé, fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá téve az iparágat és a piacot. A résztvevő startupok üzleti képzések, intenzív workshopok során, valamint agráripari, üzletfejlesztési és nagyvállalati mentorokkal dolgozva hozhatják lendületbe fejlesztésüket.

A programra augusztus 30-ig lehet jelentkezni!

További információra és jelentkezésre az alábbi oldalon  http://naktechlab.hu/van lehetőség.

 

DESIGN TERMINAL MENTORPROGRAM

A Design Terminál a virtuális térben tovább folytatja mentorprogramját, minden eddiginél gazdagabb programmal, tematikájában a változó körülményekhez is igazodva segítik a startupokat. A képzés során termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben továbbá szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak iránymutatást és tanácsokat a vállalkozások.

Augusztus 30-ig várják a jelentkezéseket.

Az őszi  programra az alábbi  linken lehet jelentkezni:
https://app.vestbee.com/org/design-terminal

 

X-EUROPE – AGRITECH COHORT

Az X-Europe-ot öt, az európai startup ökoszisztémában vezető szerepet betöltő szervezet indította el: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill.

Az EU által finanszírozott X-Europe program célja, hogy vezető európai deeptech startupok fejlődését ösztönözze magas minőségű képzési programjával és egyéb szolgáltatásokkal. A vállalkozásoknak segítséget nyújt abban is, hogyan kerüljenek kapcsolatba befektetőkkel, vállalatokkal és kormányzati szereplőkkel.

25 résztvevőt keresnek, a kiválasztott startupok 2020 októberétől 2021 márciusáig képzéseken vesznek részt és a promócióban és partnerekkel való összekötésben kapnak segítséget.

Jelentkezni szeptember 4-én 17 óráig lehet az alábbi linken:  https://www.f6s.com/xeuropecohort2/apply

 

Forrás:

Négy programba is jelentkezhetnek a startupok! – designterminal – 2020. augusztus 05.

Kép forrása:  https://www.istockphoto.com/