A szellemi tulajdon védelme
 

Kreatív fiatalok jelentkezését várja az Innovációs Szövetség

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Innovációs Szövetség 30. alkalommal hirdette meg az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt középiskolás fiatalok részére. Egyénileg vagy kétfős csapatban pályázhatnak középiskolás fiatalok, határon túli magyar fiatalokat is beleértve. A nyertesek jelentős pénzjutalmat, valamint 100 többletpontot kapnak a műszaki, természettudományos egyetemi, főiskolai karokon.

A versenyen kiválasztott fiatalok nemzetközi versenyeken, szakmai utazásokon vehetnek részt, többek között az EU Fiatal Tudósok Versenyén, a tudományos versenyek olimpiáján az USA-ban (ISEF), a Nobel-díj átadási ünnepségen stb. Az arra alkalmas pályázókat a Startup Campus ingyenesen üzleti és forrásszerzési képzésben részesíti.

A pályázat benyújtásához egy vázlatot kell készíteni, melynek benyújtási határideje: 2020. november 25., 15.00 óra. A vázlat legfeljebb két oldal terjedelemben kell, hogy ismertessen egy megoldandó természettudományos, környezetvédelmi, informatikai, vagy matematikai területről bármilyen innovatív alkotás, találmány, kutató v. fejlesztő, ill. tudományos munka eredményét.

A részletes pályázati felhívás az Innovációs Szövetség portálján olvasható.

 

Forrás:

30. IFJÚSÁGI TUDOMÁNYOS ÉS INNOVÁCIÓS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY (2020/2021-ES TANÉV)

FELHÍVÁS – innovacio.hu – 2020. szeptember 04.

Kép forrása: https://pedagogusok-magazinja.hu/