A szellemi tulajdon védelme
 

Valósítsd meg kreatív ötletedet mindannyiunk egészsége védelmében!

A A A    Nyomtatható verzió

2020. december 1-ig várja a zsűri azokat az újszerű ötleteket, melyek építő módon járulnak hozzá az egészségügy, oktatás és gyógyszerészet jobbításához.

A Richter Gedeon Nyrt. „Richter a Nőkért” program kezdeményezéseként már harmadik alkalommal hirdette meg a Richter Anna Díjat, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, illetve a társadalmi jóllét fontosságára. Ennek érdekében inspirálja az egészségügy, az oktatás, a kutatás és a gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket a kreativitásra. A legjobb ötletek kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújt és segíti a megvalósulásukat, emellett bemutatja a nagyközönségnek, illetve sajtónyilvánosságot biztosít

A Díjra maximum 5 fős, nők által vezetett csapatok jelentkezhetnek orvos, egészségügyi szakdolgozó, pedagógus vagy kutató, valamint gyógyszerész kategóriákban. A zsűri kategóriánként 3-3 csapatot juttat a döntőbe, ahonnan 1-1 csapat nyeri el a zsűridíjat. A nagyközönség online szavazattal választja ki az összesen 12 döntős közül a közönségdíjast. A Richter Anna Díjjal együtt mind az öt díjazott csapat egyenként 4 millió forintot kap a nyertes pályázatban részletezett projektterv megvalósítására.

A pályázati kiírás a https://richterannadij.hu/index.php/#palyazat oldalon érhető el.

 

Forrás:

Újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra - richterannadij.hu – 2020. október 14.

Kép forrása:

https://richterannadij.hu/