A szellemi tulajdon védelme
 

MVM EDISON 2021 startup verseny

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Villamos Művek Zrt. már ötödik alkalommal hirdette meg innovációs pályázatát MVM Edison startupverseny néven. A vállaltcsoport legfőbb célja, hogy olyan innovatív ötleteket karoljon fel az energetika területén, amelyek valós problémákra kínálhatnak megoldásokat, megkönnyíthetik a felhasználók mindennapjait, illetve hatékonyabbá tehetik az energetikai szektor működését.

Az MVM EDISON a startup verseny során startupok, spinoffok, kis- és középvállalkozások, valamint felsőoktatási hallgatók és magánszemélyek innovatív, energetikai, energiatudatosságot érintő, illetve kreatív fejlesztési ötleteit várja.

Pályázni az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan lehet:

Az energetika jövője
A jövő otthona, a jövő városai
Digitális infrastruktúra
FINTECH témában
VAGY ha a projekt már Scale-up (érett) fázisba került, úgy a fenti témák mellett
Ügyfélkiszolgálás és termékinnovációs megoldások
Egyéb, a többi kategóriába nem illeszthető ötlet.

A döntőbe kerülő csapatok 8 hetes, intenzív képzési programon vesznek részt, ahol az ügyfélközpontú gondolkodás és vállalkozói ismereteken felül szakértői mentorálást is nyújtunk a csapatok számára. Május végén pedig kiderül, mely csapat viszi el az 5 milliós pénznyereményt és befektetési lehetőséget, továbbá a 2. és 3. helyezett csapat is díjazásban részesül.

A szervezők 2021. január 31-ig várják a pályázatokat. A jelentkezés feltétele a magyar állampolgárság, egy pályázó egy ötletet nevezhet, kizárólag online, a www.mvmedison.hu oldalon keresztül.

 

Források:

A hónap végéig még jelentkezhetsz az MVM Edison 2021 versenyre! – startuponline.hu – 2021. január 25.

https://mvmedison.hu/palyazatrol

 

Kép forrása:  https://www.digitalhungary.hu/