A szellemi tulajdon védelme
 

Az idén is virtuálisan jelentkezik a vállalkozók egyik legkedveltebb fesztiválja a Startup Safari Budapest

A A A    Nyomtatható verzió

Az évek óta nagy sikerrel zajló rendezvényre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, az idén is megtartják az április 21-23-ra tervezett Budapest Startup Safari fesztivált. A rendkívüli helyzet miatt azonban az idén is online programokkal várják az érdeklődőket, ezúttal majd három napon keresztül válogathatnak programjaik kínálatából.

A korábbi évek rendezvényeihez hasonlóan a tudásmegosztás most sem áll meg, online beszélgetések, workshopok, fórumok, interaktív programok és networking részesei lehetnek a résztvevők az online térben.

A közel 150 esemény hat tematikus útvonalra osztva olyan témaköröket jár körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a távmunka és oktatás, az e-kereskedelem innovációi. Az esemény nem csak üzleti, hanem mélyebb technológiai témákat is kínál, az érdeklődők az AI, a robotika, automatizáció, kriptovaluta, programozás vonalon is számos programot találnak majd.

Az előadások és workshopok nyomán olyan cégek engednek bepillantást a kulisszáik mögé, mint a OneLogic, a MyMuesli,Sharpr3D, a BrokrerChooser,OXOTechnologies Holding Zrt., illetve a Norrsken akcelerátor.

A rendezvény mellé már a szervezés korai szakaszában a hazai startup közösség számára olyan fontos szervezetek álltak be, mint a Grow with Google, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, az SAP és a MVM Edison, a Startup Hungary, az OXO csoport, és a Morgan Stanley.

A konferenciára már megkezdődött a kedvezményes early bird jegyárusítás, további információ az alábbi linken érhető el: https://budapest.startupsafari.com/

 

Forrás:

Három napos programmal jön a hatodik Startup Safari Budapest - https://bdpst24.hu/ - 2021. január 28.

Kép forrása:  https://budapest.startupsafari.com/