A szellemi tulajdon védelme
 

Még lehet jelentkezni a Design Terminál tavaszi mentorprogramjába

A A A    Nyomtatható verzió

A nagy sikerre való tekintettel a Design Terminál idén is folytatja tavaszi mentorprogramját, melyre már csak pár napig, február 21-ig jelentkezhetnek a startupok.  A Design Terminal legfőbb célja most is az, hogy megadja a szükséges lendületet a startupoknak, inspirálja a környezet és fenntarthatóság, egészség és jólét,  képzés és foglalkoztatás, valamint a mobilitás témakörében indított vállalkozásokat.

 

A tavaszi program keretében a startupok hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat közreműködésével fejleszthetik üzleti modelljüket, terméküket vagy szolgáltatásukat. A mentorok számos workshoppal, négyszemközti mentorálással, közösségépítő programokkal segítik a résztvevőket. A csapatoknak közösségi irodát, ösztöndíjat és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítanak hazai és külföldi befektetőkkel, nagyvállalatokkal.

 

A MENTORPROGRAMRA ITT LEHET JELENTKEZNI!

Az elmúlt hét évben több, mint 200 induló vállalkozás fejleszthette ötletét, dobhatta piacra termékét, terjeszkedhetett új, akár nemzetközi piacok felé és ismerkedhetett meg potenciális befektetőkkel a Design Terminalnak köszönhetően.

 

 

Forrás:

Hozd ki a legtöbbet vállalkozásodból! – designterminal.org – 2021. február 15.

Kép forrása:  https://www.dreamstime.com/