A szellemi tulajdon védelme
 

Dobbantó tréning – Vállalkozónői kompetenciafejlesztő képzés indul

A A A    Nyomtatható verzió

A Budapest Bank és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány által indított Dobbantó tréning célja, hogy felvértezze a résztvevőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el, és működtethetik vállalkozásukat, így magabiztosabban állhatnak helyt az üzleti világban.

A 12 hetes online Dobbantó tréningen résztvevő hölgyek széles tudásanyaggal gazdagodhatnak a vállalkozási ötlet kidolgozásától kezdve az üzleti tervezésen át a vállalkozásmenedzsmentig, továbbá a tantervben szerepelnek önismereti és pénzügyi modulok, valamint marketing alapismeretek is. A trénerek által leadott, és az online rendszerben elérhető tananyagok biztosítják az elméleti felkészítést, a gyakorlati feladatok megoldásán és prezentálásán keresztül pedig tapasztalati úton sajátíthatják el a résztvevők a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket.

A képzés végén a résztvevők elkészítik saját üzleti tervüket, amely jelentős mértékben növeli az indítandó vagy fejlesztendő vállalkozás sikerét, illetve elősegíti annak pénzügyi forrásteremtését.

A tavaszi tréningre március 25-ig lehet jelentkezni.

A tréning mellett az idei évben is lesznek klubesemények, a 12 hetes képzéshez hasonlóan online, ahol különböző, a vállalkozásokat érintő témákról beszélnek majd a vendégelőadók.

A további részletek a dobbantoprogram.hu oldalon és a Dobbantó Program Facebook oldalán olvashatók.

 

Forrás:

Idén is elindul a női vállalkozókat támogató program -startuponline.hu – 2021. február 22.

Kép forrása:  https://alfoldiregiomagazin.hu/