A szellemi tulajdon védelme
 

Fedezzük fel Magyarország csodás tájait a képernyőn keresztül

A A A    Nyomtatható verzió

"Fedezd fel most, éld át később! Járd be az országot virtuális túráinkon keresztül!" – erre biztat a Magyar Turisztikai Ügynökség. Legújabb, digitális fejlesztésük kifejezetten jó szolgálatot tesz most, pandémia idején.  Országjáró applikációjuknak köszönhetően Magyarország távoli pontjai is könnyen bebarangolhatók mobiltelefonról vagy tabletről.

A Hungary 360 Tour nevű alkalmazásban jelenleg 532 helyszín 360 fokos panorámaképén keresztül ismerhetők meg Magyarország különleges látnivalói, melyek között több mint 200 olyan színtér is van, amelyek nemcsak kívülről, hanem belülről is megcsodálhatók. Emellett arra is lehetőség nyílik, hogy hazánk turisztikai térségeit egy az egyben járják végig a látogatók a kiemelt attrakciókon keresztül.

A panorámaképek már több mint két éve készülnek, van olyan 360 fokos fotó is, amely 120 nagy felbontású képből állt össze, vagyis a legapróbb részletek is jól láthatók.

Az összes helyszín letölthető, azt követően a látvány offline is élvezhető.

Az alkalmazás Android és iOS rendszerben is letölthető, kilenc különböző nyelven érhető el,  így azok számára is praktikus eszköz, akik külföldről szeretnének virtuális túrát tenni utazásuk előtt.

 

Forrás:

https://mtu.gov.hu/cikkek/virtualis-orszagjarasra-hiv-a-magyar-turisztikai-ugynokseg-2053

Kép forrása:

https://turizmus.com/