A szellemi tulajdon védelme
 

Online platformon követhető az idei első Start Up Guide LIVE

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Formatervezési Tanács és a Budapest Design Week szervezésében április 27-én és 28-án tartják nagysikerű vállalkozásfejlesztési előadássorozatukat kifejezetten kreatívipari mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.

A kétnapos rendezvény első napján az online értékesítés, a második napon az ennek megvalósításához elengedhetetlenül szükséges digitális fizetési megoldások, fintech alkalmazások témaköreit járják körbe.

A két nap alatt lezajló, 10 előadást tartalmazó program során szó esik többek között a webáruházak erőforrás-igényeiről, a logisztikai kihívásokról, a webshopokhoz kötődő személyes adatok szabályos kezeléséről, a digitális fizetési megoldásokról és azok IT-biztonságáról, és az ideális pénzügyi szolgáltató kiválasztásának nehézségeiről is. A részletes program itt érhető el.

Az előadók között az egyes szakterületek legelismertebb szakértői mellett kreatívipari vállalkozások vezetői is szerepelnek. A SUG LIVE házigazdája: Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója.

A napi programok egységesen 15 órakor kezdődnek, az előadások időtartama kb. 30 perc, a teljes program várható időtartama 2,5-3 óra.

A programon való részvétel ingyenes, de – az online platform 100 főben korlátozott befogadóképessége miatt – előzetes regisztrációhoz kötött.

A további részletek itt tekinthetők meg.

 

Források:

https://www.octogon.hu/design/start-up-guide-live-fokuszban-az-online-ertekesites/

https://budapestdesignweek.hu/2020/hirek/ujra-start-up-guide-live

Kép forrása: https://budapestdesignweek.hu/2020/hirek/ujra-start-up-guide-live