A szellemi tulajdon védelme
 

Idén is lehet nevezni a Design Management Díjra

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Formatervezési Tanács idén is meghirdeti Design Menedzsment Díj pályázatát azzal a céllal, hogy elismerje a designtudatos szemléletben, a design alkalmazásában és szakszerű menedzselésében élen járó szervezeteket.

A felhívás megújult formában ismét olyan szervezetek pályázatát vagy más általi jelölését várja, amelyek stratégiájuk megalkotásában, operatív működésükben, termékeik, szolgáltatásaik kialakítása során a designmenedzsment eszközrendszerét alkalmazva folyamatos innovációra és kiemelkedő minőségre törekednek, szem előtt tartva a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait is.

Az egymillió forinttal járó díjra a bírálóbizottság tagjain kívül bárki jelölhet vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket. Az odaítéléséről felkért bírálóbizottság dönt, különböző értékelési szempontok (például a designmenedzsment-szemlélet beépülésének mértéke és szintje a szervezet működésébe, innovációs folyamataiba) alapján.

Jelölési határidők:

A Design Management Díjra online lehet jelölni szervezeteket 2021. május 10-ig. Ugyanakkor a szervezetek saját magukat is nevezhetik, ebben az esetben a nevezési határidő 2021. június 1.

Az elismerések átadása várhatóan a Magyar Formatervezési Díjakkal együtt történik majd meg a Budapest Design Week keretein belül.

A díjazásra jelöléssel és nevezéssel kapcsolatos információk itt érhetők el.

 

Forrás:

https://www.sztnh.gov.hu/hu/hirek/sztnh-hirek/hirek-esemenyek/sajtokozlemeny-designmenedzsment-a-vallalati-siker-egyik-kulcsa

Kép forrás:  https://www.sztnh.gov.hu/hu/testuletek/mft/nemzeti-dijak-osztondijak/design-management-dij