A szellemi tulajdon védelme
 

Gyors használat, egyszerű megoldás, divatos megjelenés

A A A    Nyomtatható verzió

Legtöbb esetben az autóvezetés során a cipők sérülnek, kopnak és olyan szennyeződések dörzsölődnek bele, melyeket nagyon nehéz eltávolítani, sok esetben nem is lehetséges nyomtalanul. Erre a problémára nyújt megoldást Czifra Anna hiánypótló, cipősarokvédő – Heelgood - találmánya, mely a lábbeli sarok- és a kéregrészeinek lefedésével nyújt védelmet a cipők számára az autóvezetés során.

A Heelgood elasztikus anyaga tökéletesen illeszkedik a cipőre és semmilyen nyomot nem hagy a lábbeli felületén, ellenben masszívan ellenáll a legerősebb kárpitsörtéknek és a gumiszőnyegnek egyaránt. Könnyen fel- és levehető, ha szükséges, pillanatok alatt tisztítható. Korszerű formatervezése dekoratív megjelenést ad, széles színválasztéka igazi divatkiegészítővé teszi.

A sarokvédő elasztikus anyagának, letisztult megjelenésének köszönhetően a férfiak lábbelijére is tetszetős és praktikus eszköz.

A HeelGoodot a 2019-es Design Kiállításon szakmai elismerésben részesítette a zsűri és azóta is több nemzetközi elismerésben részesült, úgymint 

Magyar Formatervezési Díj 2019
– bekerültek a 19 legkiemelkedőbb színvonalú pályamű közé és megjelentek a katalógusban és a kiállított pályaművek között;

Red Dot Award – nemzetközi formatervezési díj 2020
– megkapták a nemzetközi product design díjat

BigSEE Product Design Award 2020
– nemzetközi formatervezési díj 2020

A feltalálóval készült interjú ide kattintva megtekinthető.

 

Források:

https://40felett.hvgblog.hu/2021/04/09/vallalkozni-40-felett-egy-hianypotlo-talalmany-szuletese-es-tundoklese/

https://heelgood.hu/

Kép forrása:  https://www.youtube.com/channel/UCw5PKSi2mOhJfphF7TPDlTQ