A szellemi tulajdon védelme
 

Megjelent a 100 magyar digitális fejlesztés 2021 című kiadvány

A A A    Nyomtatható verzió

Megjelent a 100 magyar digitális fejlesztés című kiadvány, melyben több mint kétszáz oldalon olvashatunk a legérdekesebb mai magyar innovációkról. A kiadvány célja, hogy bemutassa: a digitalizálás terén is igen kreatívak a magyar emberek, hiszen ebben a témában is rengeteg hasznos, ígéretes ötlet, újszerű és kiváló találmány születik Magyarországon.

A szerkesztők az élet számos területéről válogatták be a figyelemre méltó alkotásokat egészen az egyszerű ötletektől a bonyolultabb mesterséges intelligenciáig (MI). A könyv tartalmát olyan különleges innovációk gazdagítják többek között, mint a digitális labor az egészségért, vakvezető rendszer látássérültek számára, digitális fuvarszervezés, új matematikaoktatási módszertan, okos parkolás, intelligens vitorlásruha, alkalmazásfejlesztés felhőben, papírról hangoskönyv, kereskedő robotok MI-vel, balesetmentes közlekedés MI segítségével ………… és még hosszasan sorolhatnánk az élet legkülönbözőbb területeit érintő, nagyszerű hazai digitális innovációk sorát.

A kiadvány megvásárolható a nagyobb hírlapárusoknál, illetve megrendelhető a kiadó honlapján. Bővebb információ a következő linken érhető el.

A kiadvány fővédnöke Dr. Patai Mihály a Magyar Nemzeti Bank, Nemzetközi kapcsolatokért, készpénzlogisztikáért, pénzügyi infrastruktúrákért és digitalizációért felelős alelnöke, társelnöke. Védnökei: Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője; Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója; Jakab Roland, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke, Joó István, az export növeléséért felelős helyettes államtitkár; Prof. Dr. Kovács Levente, az Óbudai Egyetem rektora.

 

Forrás:

https://top-100.hu/100-magyar-digitalis-fejlesztes-2021/

Kép forrása:

https://top-100.hu/100-magyar-digitalis-fejlesztes-2021/