A szellemi tulajdon védelme
 

Magyar digitális egészségügyi innovációk számára startupversenyt hirdet a Novartis

A A A    Nyomtatható verzió

A világ egyik vezető gyógyszeripari vállalata, a svájci központú Novartis keresi azokat az együttműködési lehetőségeket, melyek keretében a technológiai ökoszisztéma szereplőivel közösen fejleszthet ki olyan digitális megoldásokat, amelyek elősegítik a betegek életminőségének javítását és életkilátásainak meghosszabbítását.

A Novartis, Digital Health Startupversenyük keretében olyan megoldásokat keres, amelyek az orvos-beteg találkozók könnyedebbé tételét célozzák meg.

A tender másik témája a szklerózis multiplex (SM) betegséget érinti. Olyan pályázatokat várnak, melyek a betegség előrehaladásának időben történő felismerésére kínálnak digitális megoldásokat.

A startupoknak 2021. szeptember 12-ig van lehetőségük jelentkezni a Novartis Digital Health versenyébe. Az előzsűrizés során előre meghatározott szempontrendszer alapján kerül kiválasztásra a 6 döntős, akik a szeptember 30-i Digital Health Summit konferencián kapnak lehetőséget projektjük személyes bemutatására a magyarországi egészségügyi szakma kiemelkedő szereplői és a zsűri előtt.

Az első helyezett startup értékes nyereményekben részesül. 

A további részletekről a Digital Health Summit oldalán lehet tájékozódni: https://dh.ap.hu/startupverseny

 

Forrás:

https://dh.ap.hu/startupverseny

Kép forrása:  https://ivsz.hu/esemenyek/