A szellemi tulajdon védelme
 

A jövő fiatal innovátorait keresi a Red Bull

A A A    Nyomtatható verzió

Elindult a jelentkezés a 2021-es Red Bull Basement Universityre. Idén is várják azoknak a lelkes egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik nem félnek bemutatni a nagyvilágnak valami újat és értékeset, amivel a világot, a társadalmat, a környezetet jobbá lehet tenni. 

A rendezvény a 2018-as sikeres indulása óta évről évre egyre több országból várja a vállalkozó kedvű hallgatókat! A résztvevő országokban minden olyan 18. életévét betöltött egyetemi hallgató pályázatát várják, aki érez magában vállalkozó kedvet, a technológia világában is könnyedén eligazodik, mindemellett szeretne a campusával (vagy az egész világgal) valami jót tenni.

A Red Bull Basement verseny nemcsak fejlődési lehetőséget tartogat a diákok számára, hanem tökéletes alkalom arra is, hogy a jövő innovátoraiként bemutassák rendkívüli ötleteiket és találmányaikat. A verseny csúcspontja a háromnapos Isztambulban megrendezett nagyszabású döntő, ahol a 45 különböző országból érkező diákok együtt dolgozhatnak a világ vezető tudósaival és üzletembereivel.

Október 24-ig várják a 18 éven felüli, hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok jelentkezését, melyhez nem kell más tenni, mint feltölteni egy videót a Red Bull Basement weboldalára, amiben röviden és tömören elmagyarázzák a csapat elképzelését. 

 

Források:

https://www.redbull.com/hu-hu/red-bull-basement-jelentkezes
https://startuponline.hu/mutasd-meg-hogyan-valtoztatnad-meg-a-vilagot/

Kép forrása: https://community.redbull.com/red-bull-basement/