A szellemi tulajdon védelme
 

Már lehet jelentkezni az idei őszi Kutatók Éjszakája program eseményeire

A A A    Nyomtatható verzió

Az idei nagyszabású Kutatók Éjszakája eseménysorozatát szeptember 24-25. között rendezik meg, amikoris országszerte, számos nagyvárosban, különleges helyszínekkel, érdekes kísérletekkel, tudományos programokkal várják a látogatókat a szervezők. Az események a meghirdetésüktől függően csak személyesen, személyesen és online is, illetve lesz, amelyet csak a virtuális térben követhetnek majd az érdeklődők.

A tudomány és az innováció újdonságai iránt nyitottak 260 helyszínen, 2652 programból választhatnak az érdeklődésüknek megfelelő szórakoztató, inspiráló előadásokból.

kutatokejszakaja.hu oldalon lehet regisztrálni a programokra: Érdemes igyekezni, mert a kínálatban szerepelnek olyan események is, amelyekre csak korlátozott számú érdeklődőt tudnak fogadni a szervezők.

Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság  kezdeményezésére és támogatásával az EU-ban és azon túl megrendezett tudományos-ismeretterjesztő programsorozat, mely 2005 óta, Magyarországon 2006 óta kerül megrendezésre. A rendezvényhez kapcsolódó különféle tudományos programok célja az ismeretterjesztés, a kutatói életpálya és a tudomány, valamint a tudományos eredmények népszerűsítése.

 

Forrás:

https://kutatokejszakaja.hu/

Kép forrása:  https://www.facebook.com/kutatokejszakaja/