A kaposvári székhelyű Opti-Cégcsoport egészségtudatos táplálkozást erősítő, átütő erejű innovációja magas vitamin- és tápanyagtartalmú aszalványokkal gazdagíthatja a magyar és nyugat-európai piacot.
Speciális eljárásuknak köszönhetően roppanós zöldség (sárgarépa, cékla is) és gyümölcs (alma, paradicsom, egzotikus termések is) chips gyártását kezdhetik meg a somogyi városban.
„Miközben a zöldségből és a gyümölcsből alacsony hőmérsékleten kivonják a vizet, a tápanyag- és vitamintartalom jelentős része megmarad, s így a boltokban kapható számos aszalványhoz képest lényegesen kedvezőbb lehet majd az új kaposvári termék íze és minősége” – olvasható a sonline.hu oldalán.
Az Opti-Cégcsoport leendő fejlesztésének középpontjában elsődlegesen a helyi értékekre alapozott gyártás és új munkahelyek megteremtése áll.
Forrás:
Innovatív termékcsalád az Opti-Cégcsoportnál – sonline.hu – 2017. február 06.
Kép forrása: http://hu.tubgit.com/