A szellemi tulajdon védelme
 

A magyar Click for Work csapata mindent megold!

A A A    Nyomtatható verzió

Fiatalok, egyetemisták indítottak vállalkozást Click for Work néven, azzal a céllal, hogy igény szerint segítséget nyújtsanak a mindennapi teendők elvégzésében.

Honlapjukon keresztül egyedüli lehetőséget kínálnak elfoglalt emberek számára, hogy pár órás, szakértelmet nem igénylő, kisegítő feladatok elvégzését meghirdethessék, ezáltal könnyen, gyorsan segítségre találjanak.

Vállalt feladataik köre nagyon gazdag, kínálatuknak csak a képzelet szab határt. Csak egy pár ötlet ízelítőnek: vasalás, ablakpucolás, bevásárlás, lomtalanítás, rendrakás, lakásfelügyelet, viráglocsolás, kis kedvencek etetése, takarítás, lépcsőház felmosása. Ha van kert, akkor lehet kérni fűnyírást, gyümölcsszedést, locsolást, metszést, gereblyézést, sövénynyírást, ásást, kerítésfestést, kerti bútorok felújítását vagy akár hólapátolást. Egyes személyes feladatok elvégzését is rájuk lehet bízni, így például, csomagátvételt, lakáskiadást, kulcsátadást, gyógyszerek és egyéb szükségletek beszerzését, költöztetést, pakolást, családtag elkísérését, ügyintézést is vállalnak.

Aki elfoglalt és segítséget kérne, vagy aki diák és pénzt keresne, az látogassa meg a Click for Work startup honlapját  http://clickforwork.hu/ , ahol további hasznos információkat talál.

 

Forrás:

Kupleráj van a lakásban, betemet a papírmunka, a kertet sincs időd rendbe tenni? Egy magyar startup segít – szeretlekmagyarorszag.hu – 2018. február 13.