A szellemi tulajdon védelme
 

BetMen néven új szolgáltatással bővül Magyarország e-egészségügyi rendszere

A A A    Nyomtatható verzió

Hamarosan bekerül Magyarország e-egészségügyi rendszerének az EESZT-nek az applikációjába a Roche Magyarország Kft. innovatív technológiai szolgáltatása, a Digitális Betegútmenedzsment Applikáció – röviden BetMen.

Az innováció arra kínál megoldást, hogy tervezhetővé tegye a betegellátást az alapellátástól a szakorvosi kezeléseken át az utógondozásig, illetve a terápiák elemzéséig. A platform kezelési tervet, időpontfoglalási rendszert, konzultációs lehetőséget kínál a felhasználóknak, a háziorvosnak, a szakorvosnak és a páciensnek, mindezt úgy, hogy az a beteg minél gyorsabb gyógyulását szolgálja a lehető legkisebb klinikai terheléssel. A kezelési tervvel, a terápiákkal kapcsolatos tapasztalatok alapján az interaktív megoldásoknak köszönhetően a kezelések közben is módosíthatók a terápiás eljárások, a páciens visszajelzései iránymutatóak a háziorvos és a szakorvos számára is. 

A Digitális Betegútmenedzsment Applikáció fejlesztését a Roche 100 százalékos tulajdonában álló Magyar Személyre Szabott Egészségügy Fejlesztésért Alapítvány (SzEFA) menedzselte együttműködésben a Kecskeméti Megyei Kórház munkatársaival, pácienseivel. 

A 125 éves Rocheelkötelezett a magyar egészségügy támogatása mellett, felajánlja nemzetközi tapasztalatait, innovatív megoldásait a fenntartható, értékalapú egészségügyi modell létrehozásához. Mint az innovatív egészségipar meghatározó szereplője, a Roche keresi és támogatja azokat a magyar kezdeményezéseket, amelyek segítik a modern, személyre szabott terápiák hozzáférhetővé tételét, úgy, hogy azok társadalmi költségei csökkenjenek.

A betegútmenedzsment applikációt bemutató videó elérhető a SzEFA Youtube-csatornáján.

 

Forrás:

http://medicalonline.hu/informatika/cikk/betmen

 

Kép forrása: http://hirek.prim.hu/