A szellemi tulajdon védelme
 

A 2021-es év legérdekesebb magyar találmányai és fejlesztései egy kiadványban

A A A    Nyomtatható verzió

100 Magyar Találmány és Fejlesztés 2021 címmel megjelent a TOP 100 Media száz hazai innovációt bemutató, legfrissebb kiadványa.

A szerkesztők célja, hogy bemutassák a magyar emberek újító kedvének, leleményességének, ötletgazdagságának végeredményét, azt a rengeteg újszerű és kiváló találmányt, fejlesztést, amely a tavalyi évben látott napvilágot Magyarországon. A gyűjtemény figyelemre méltó alkotásait az élet számos területéről válogatták be a szakemberek. A hazai eredmények bemutatása és a kutatás-fejlesztés nagyobb nyilvánosságának támogatása mellett cél az is, hogy ösztönözzék a magánszemélyeket, kapcsolódjanak be az innovációs folyamatokba, illetve segítsék az érintettek egymásra találását, hogy ezek a fejlesztések itthon hasznosuljanak. 

Az idei kiadványban többek között olyan fejlesztésekkel találkozhatunk, mint a lélegző beton, a fénnyel történő levegőtisztítás, a tüzelőanyagcellás hajó, a természetes alapú kézfertőtlenítő gél, a mobil, összecsukható energiakonténer, az emlékező fémmel hajtott motor, vagy a mesterséges intelligencia által generált szintetikus színészek.

A rendkívül színvonalas kiadvány már kapható a kiemelt hírlapárusoknál, vagy megrendelhető a kiadó honlapján.

A SPRINTER PLUSZ Kft. előkészületben lévő kiadványai:

100 magyar agrár innováció 2022.
100 magyar egészség innováció 2022.

 

Forrás:

https://top-100.hu/

Kép forrása: https://www.facebook.com/top100media/