A szellemi tulajdon védelme
 

Mentorprogramot hirdet a Design Terminál

A A A    Nyomtatható verzió

A Design Terminal idén is megnyitotta a jelentkezés lehetőségét tavaszi Mentorprogramjába, hogy megadja a szükséges lendületet a startupoknak, inspirálja a környezet és fenntarthatóság, egészség és jólét, képzés és foglalkoztatás, valamint a mobilitás témakörében indított vállalkozásokat.

A tavaszi szemeszter keretében a startupok hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat közreműködésével fejleszthetik üzleti modelljüket, terméküket vagy szolgáltatásukat. 

A nagy sikerre való tekintettel a Design Terminál idén is folytatja tavaszi mentorprogramját, melyre, február 25-ig jelentkezhetnek a startupok.  

A Design Terminal legfőbb célja most is az, hogy megadja a szükséges lendületet a startupoknak, inspirálja a környezet és fenntarthatóság, egészség és jólét, képzés és foglalkoztatás, valamint a mobilitás témakörében indított vállalkozásokat.  Az induló vállalkozások többek között termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben fejlődhetnek, hazai és nemzetközi mentorok közreműködésével, személyre szabott mentorálás során.

A tavaszi szemeszter egyik legnagyobb érdekessége a két éve indult kezdeményezés, a Womentoring lesz, tehát kiemelt figyelmet kapnak a női startup alapítók, női vállalkozók, kismamák és kisgyermekes anyukák. A résztvevők inspiráló női vezetőkkel találkozhatnak és egy értékes, egymást erősítő közösségbe kerülhetnek.

A MENTORPROGRAMRA ITT LEHET JELENTKEZNI!

Az elmúlt hét évben több, mint 200 induló vállalkozás fejleszthette ötletét, dobhatta piacra termékét, terjeszkedhetett új, akár nemzetközi piacok felé és ismerkedhetett meg potenciális befektetőkkel a Design Terminalnak köszönhetően.

 

Forrás:

https://startuponline.hu/varja-a-jelentkezoket-a-design-terminal-tavaszi-szemesztere/

Kép forrása:

https://www.facebook.com/designterminal/