A szellemi tulajdon védelme
 

Izgalmas versenyre invitálják a magyar startupokat

A A A    Nyomtatható verzió

2022 első nagy startup eseményét, a Startup World Cup-ot, április 27-én rendezik meg.

A Startup Világbajnokság budapesti fordulójára az 50 legjobb hazai projekt közül választják ki a befektetők, a támogatók és a nemzetközi startup világ képviselői a legjobb 10-et. A budapesti eseményen pitch versenyen alakul ki a végleges sorrend. A győztes San Franciscóban a döntőben prezentálhat, míg a második és harmadik helyezett is belépési lehetőséget nyer az amerikai eseményre.

A Pegasus Tech Ventures által támogatott versenyt több mint ötven országban szervezik meg már évek óta. Az idei évben a POZI.io partnerségében Magyarországra is ellátogat a világ egyik legnagyobb befektető cégének megmérettetése.

A tavaszi szezon nagy eseményének ígérkezik a rendezvény, melynek győztese Amerikában mérheti össze a tehetségét a világ legjobbjaival. A tét egy jelentős amerikai befektetés, amely belépőjegy lehet a tengerentúli piac meghódításához.

A nem mindennapi versenyre már jelentkezhetnek a projektek a POZI.io oldalán, ahol a felkészülésben is segítséget kaphatnak. A jelentkezést március 15-én zárják a szervezők.

 

Forrás:

https://startuponline.hu/az-50-legjobb-magyar-startupot-keresi-a-startup-world-cup-budapesten/

Kép forrása:

https://www.startupworldcup.io/