A szellemi tulajdon védelme
 

Megnyílt az European Startup Universe ingyenes virtuális vállalkozásfejlesztési programja

A A A    Nyomtatható verzió

Hivatalosan is megnyílt az European Startup Universe ingyenes virtuális vállalkozásfejlesztési programja, melyre március 1-ig várják az érdeklődő tech startupok és alapítók jelentkezését.

A European Startup Universe az EU-s startupok legnagyobb projektje, amely több ezer korai szakaszban lévő startupot kötne össze az EU technológiai közösségének legnagyobb elméivel, ismert befektetőkkel és szakértőkkel.

Céljuk, hogy 10 000 korai szakaszban lévő induló startupot, ötletet támogassanak és kapcsoljanak össze EU-szerte  egy 6 hetes virtuális programsorozat keretében.

„A szervezők úgy látják, hogy a vállalkozásépítéshez és fejlesztéshez biztosítani kell a szükséges erőforrásokat, és csakis együttes erővel és közös kiállással fejlődhetnek a helyi ökoszisztémák.”

A European Startup Universe kezdeményezés mögött 10 európai uniós ország (Ciprus, Franciaország, Görögország, Horváthország, Luxemburg, Magyarország, Olaszország, Románia, Spanyolország és Szlovénia) sorakozott fel, hogy Európát a technológiai startupok új globális központjává tegyék.

A startupok a programmal kapcsolatban további információt a hivatalos weboldalon találhatnak, és ugyanitt regisztrálhatnak. A hazai program szervezői a Startup Grind Budapest Facebook oldalán érhetők el.

 

Forrás:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/Megerkezett-Magyarorszagra-a-European-Startup-Universe/15090/

 

Kép forrása: https://thestartupuniverse.org/