A szellemi tulajdon védelme
 

15. MACH-TECH, 9. IPAR NAPJAI, 10. AUTOMATIVE HUNGARY

A A A    Nyomtatható verzió

Közel 400 kiállító várja a szakembereket május 10-13. között a HUNEXPO-n.

A MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri, melyek olyan témákat ölelnek fel, mutatnak be, olyan kérdésekre keresik a választ, mint az e-mobilitásban rejlő nehézségek, az akkumulátorgyártás, a hegesztéstechnika alapjai, a digitalizációban rejlő lehetőségek, polimerek újra hasznosítása, szemléletformálás, a munkavédelem jövője vagy a 3D nyomtatás. 

A rendezvény lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újra indulásról. A résztvevőknek lehetőségük nyílik az üzletkötésre, arra, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel. 

Az idén először lesz társrendezvénye az ipari kiállítás együttesnek a járműipari beszállítók és fenntartók hazai kiállítása az AUTOMOTIVE HUNGARY - amely átfogó képet ad a hazai autógyártás piaci szereplőiről, innovációiról.

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, melyek a kiállítások honlapjain lévő linkeken könnyen elvégezhetők.

Bővebben a kiállítás programjairól itt olvashat.

A résztvevők listája, valamint, hogy az adott cég fizikailag és/vagy online vesz-e részt a kiállításon, az alábbi linken található: https://iparnapjai.hu/katalogus/    

A rendezvényekkel kapcsolatban bővebb információ itt érhető el:  www.iparnapjai.huwww.automotivexpo.hu

 

Forrás:

https://hungexpo.hu/news/hamarosan-megnyitja-kapuit-a-15-mach-tech-9-ipar-napjai-es-10-automotive-hungary-szakkiallitas/

Kép forrása: https://hungexpo.hu/