A szellemi tulajdon védelme
 

Már lehet pályázni a Nemzeti Kiválósági Díjra

A A A    Nyomtatható verzió

Ismét lehetőség nyílik a hazai vállalkozások, szervezetek részére, hogy bemutassák kiváló teljesítményüket. Az elismerésre 2022. május 30-án 16 óráig minden belföldi székhellyel rendelkező szervezet jelentkezhet öt kategóriában: kis méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50 fő alatt), közepes méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50 – 250 fő között), nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet (250 főt meghaladó), közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatás területén működő szervezet, valamint nonprofit szervezet (alapítványok, egyesületek, szövetségek).

A pályázat az EFQM Modell 2020 szerinti szervezeti önértékelésen alapul.

A pályázat elkészítéséhez és benyújtásához szükséges jelentkezési lap, valamint a részletes pályázati kiírás a www.kivalosag.com honlapon érhető el.

A beérkezett pályázatokat független, külső értékelők bevonásával a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, amely minden pályázati kategóriában egy – indokolt esetben két – díj kiadására tehet javaslatot. A díjazottakról a biztosság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt, a díjak átadására ezt követően ünnepélyes keretek között kerül sor.

“A Nemzeti Kiválóság Díj egy eszmei elismerés, amely ugyanakkor gazdasági hasznot is hoz. – Egyrészt nagyon magas marketingértéke lesz, ha valakinek a birtokába kerül. Másrészt az a cég, amelyik eljut addig, hogy megméresse magát, már a jövő útját járja. Elindult egy olyan pályán, ami segít optimalizálni a működést, kihozni a legjobbat a rendelkezésre álló erőforrásokból, védi a környezetét és nagyon dinamikusan reagál az egyre gyorsabban változó kihívásokra”. – olvasható a kivalosag.com oldalán.

 

Forrás:

https://kivalosag.com/nkd-2022/

Kép forrása: https://gymsmkik.hu/hirek