A szellemi tulajdon védelme
 

Pénz, de honnan? Regionális roadshow Budapest és Pest Megye kkv-döntéshozóinak

A A A    Nyomtatható verzió

A PP Konferenciaközpont Pénz, de honnan? ingyenes roadshowja Budapesten kerül megrendezésre június 23-án, melyen előadások, és konzultáció keretében ismerhetik meg az érdeklődő budapesti és pest megyei kkv-k a legújabb forrásszerzési lehetőségeket.

Nagyobb a támogatás, mint az önerő! Nincs most ennél jobb konstrukció!
Lesznek még alacsony kamatozású Széchenyi hitelek?
Befektetői tőkét is szerezhetünk, digitalizációra és K+F-re is van pénz!

Nehéz idők jönnek a kkv-kra az infláció és a kamatok emelkedése miatt, de szerencsére működnek az EU-pályázatok. Lehet jó konstrukciókat találni akár vissza nem térítendő támogatások formájában is.

A legfrissebb pénzválasztékról, a még mindig előnyös forráslehetőségekről előadás és személyes konzultáció keretében számolnak be a Pénz, de honnan? konferencia előadói.

Már az első negyedévben mintegy 350 milliárd forint várt az igénylőkre, pályázókra, köztük akár 70 %-os vissza nem térítendő EU pályázati források.

Digitalizációra, K+F-re, megújuló energiaváltásra és az agráriumra is bőven van pályázati kiírás.

A 2022. évben is folytatódik a Széchenyi Kártya Újraindítási Program! Nagy kérdés, hogy a hitelkamatok drasztikus növekedésével vajon tudnak-e versenyképesek maradni a Széchenyi hitelek?

A GINOP Plusz pályázatok és a DIMOP mellett vajon az EU-pénzcsapok közül melyik megnyílására van esély a közeljövőben? Innovációra és brandépítésre is van segítség.

Minden pénzforrásról, támogatásról a legfrissebb információkat szerezheti meg az a mikro-, és középvállalati döntéshozó, aki részt vesz a következő roadshown.

Részletes program és regisztráció:  https://ppkonferencia.hu/konfere.../penz-a-nehez-idokben-is/

A konferencia térítésmentes, csak regisztrálni kell!

 

Forrás:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-a-nehez-idokben-is/

Kép forrása:

https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-18/