A szellemi tulajdon védelme
 

Június végén lezárul a CE-Connector első szakasza – A program folytatódik!

A A A    Nyomtatható verzió

A CE-Connector egy – az Európai Unió által finanszírozott –, 2019-ben indított közép-európai kezdeményezés, amelynek deklarált célja az induló vállalkozások támogatása.

A program a kezdő vállalkozásoknak  nemcsak angyalbefektetők bevonásában,  hanem a közfinanszírozás lehetőségeinek feltérképezésében is segít. Emellett személyre (cégre) szabott üzletfejlesztési tanácsadással, hálózatbővítéssel és tudásbővítéssel is szolgál.
Mindez ingyenesen elérhető a projekt keretében.

A távlati célok között szerepel helyi (vidéki) startup ökoszisztémák kialakítása is.

Június végén befejeződik a CE-Connector EU által finanszírozott, 3 éves előkészítő szakasza. A program új szakaszba lép – a következő 3 évben: továbbra is folytatják angyalbefektetők bevonását.  Terveik között szerepel a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával (SZTNH) együttműködve egy startup-okra kifejlesztett oktatási és mentorálás program indítása, hiszen egyre inkább a tőkebevonás feltételévé válik a megfelelően védett szellemi tulajdon és az ezzel együtt járó cégérték növekmény. Ezzel a CE-Connector a következő fejlődési szakaszába lép és egyedi szolgáltatásokkal teszi sikeressé a hazai és regionális startup-okat.

A k2m.club-bal közös rendezésben megvalósuló következő rendezvényükre várnak minden startup-ot szeptember 6-án.

A programról részletesebben itt lehet tájékozódni: https://www.k2m.club/.

 

Forrás:

https://www.inforabakoz.hu/hirek/olvas/a-ce-connector-folytatodik-2022-06-27-144952

Kép forrása:

https://m.facebook.com/ceconnector.eu/