A szellemi tulajdon védelme
 

Már lehet jelentkezni a Womentoring 2022-es őszi szemeszterére

A A A    Nyomtatható verzió

Közép-Európa vezető innovációs ügynöksége, a Design Terminál idén is meghirdeti a kifejezetten nőknek szóló programját, a Womentoringot.

A Womentoring-kezdeményezés a Design Terminal startupokat segítő Mentorprogramján belül indult 2020-ban. Fő missziója, hogy a nők, a kisgyermekes anyukák figyelmét felhívja arra: érdemes vállalkozásba kezdeniük, illetve a program praktikusan is segíti őket üzleti céljaik megvalósításában.

A 2022-es őszi szemeszterben is várják a programra azokat a hölgyeket, akik rendelkeznek egy startup ötlettel vagy már elindították vállalkozásukat, de hiányzik a megfelelő üzleti tudásuk vagy kellő magabiztosságuk.

A nyolcalkalmas képzés heti négy órát vesz majd igénybe, amely alatt a Design Terminal gyermekfelügyeletet biztosít az irodájában. Pénzügyi és üzleti terv készítésében, jogi kérdésekben, vezetői készségek elsajátításában, időmenedzsmentben kapnak majd segítséget, valamint a befektetésszerzéshez elengedhetetlen pitchekre is felkészíti őket a program.

A Womentoringra szeptember 19-ig tudnak jelentkezni a várandós nők és azok az anyukák, akiknek gyermekei még nem töltötték be a 18. életévüket.

 

Forrás:

https://startuponline.hu/osszel-is-tamogatja-a-vallalkozo-anyukakat-a-womentoring/

Kép forrása: https://www.bkmkik.hu/e